Foutmelding

  • Notice: compact(): Undefined variable: lat in monkberry_block_event_location() (regel 88 van /data/sites/web/druivenfestivalhoeilaartbe/subsites/www.druivenfestivalhoeilaart.be/nieuw/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.blocks.inc).
  • Notice: compact(): Undefined variable: lng in monkberry_block_event_location() (regel 88 van /data/sites/web/druivenfestivalhoeilaartbe/subsites/www.druivenfestivalhoeilaart.be/nieuw/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.blocks.inc).

zondag om 10:00 · Kapel kasteelhoeve

Tentoonstelling Heemkundige Kring

Artikels uit oude tijdschriften en kranten, publiciteitsfolders, affiches en ander promotiemateriaal uit de vorige eeuw maken duidelijk wat we al lang wisten: niets doet je meer watertanden dan de lekker zoete, Belgische tafeldruif. 

Daarnaast kan je in de kapel ook kennismaken met de foto’s die de Heemkundige Kring selecteerde voor zijn kalender 2020.
Met als thema '
Langs de serres van de Sohies', geeft de kalender meteen een voorsmaakje van de grote tentoonstelling die de kring in het kader van 'Felix, de musical' in november plant.

 

Organisatie: Koninklijke Heemkundige Kring ‘Het Glazen Dorp’ vzw