Foutmelding

  • Notice: compact(): Undefined variable: lat in monkberry_block_event_location() (regel 88 van /data/sites/web/druivenfestivalhoeilaartbe/subsites/www.druivenfestivalhoeilaart.be/nieuw/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.blocks.inc).
  • Notice: compact(): Undefined variable: lng in monkberry_block_event_location() (regel 88 van /data/sites/web/druivenfestivalhoeilaartbe/subsites/www.druivenfestivalhoeilaart.be/nieuw/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.blocks.inc).

vrijdag om 21:00 · Kruispunt gemeentevijver

Openingsspektakel: Firebirds

Vijf roekeloze piloten nemen het tegen elkaar op. Winnen is hun enige doel. Al voor het opstijgen proberen ze met hun team elkaar de loef af te steken. De Amerikaanse waaghals met zijn propeller wijkt niet voor de six-wings van het Russische team, noch voor de Engelsen met hun rare helikopter, en al zeker niet voor de aanvallende Duitsers of de Fransen met hun Groot Wiel.

Na vele obstakels, tegenwerking, valsspelen en geknoei bereiken ze eindelijk de startbaan. Maar het opstijgen eindigt even rampzalig als spectaculair.

Met dit openluchtspektakel om van te snoepen houdt Theater Titanick het publiek van begin tot einde in zijn greep. Wie droomt er tenslotte niet van om te kunnen vliegen?

 

Gratis toegang