Nacht van den Doender

zaterdag · 22:00
Tent Ruusbroecpark

Soulbrothers & 3 of a kind

Na de adembenemende lichtstoet kan je naar de prijsuitreiking gaan in de tent in het Jan van Ruusbroecpark.

Daarna ontvangen we de Soulbrothers op de Nacht van den Doender. Zij kunnen als geen ander iedereen aan het dansen krijgen.

Soulbrothers... drie geboren entertainers, drie muzikanten van de bovenste plank. Met hun overweldigende stemmen en hun aanstekelijke energie doen Charel van Domburg (The Magical Flying Thunderbirds), Vincent Goeminne (The Dinky Toys) en Wim Soutaer (bekend van hits als ‘Allemaal’) elk podium daveren. Deze opzwepende powermix zorgt keer op keer voor party, plezier, een ongelofelijke ervaring en véél muziek.

Vervolgens is het aan 3 of a kind om plaatjes te draaien en iedereen uit de bol te laten gaan. Deze geliefde Hoeilaartse dj-set bewees al op menig feestje dat hij het publiek kan opzwepen en krijgt jong en oud op de dansvloer. Ambiance verzekerd dus!   

(Opgelet: we reiken dit jaar eerst de prijzen uit. Het is natuurlijk wel wat wachten, maar 3 of a kind zal jullie al wat opwarmen. Daarna zetten we de nacht in met de Soulbrothers en 3 of a kind. We verwachten iedereen na de lichtstoet meteen in de tent!)

 

Gratis toegang