Foutmelding

  • Notice: compact(): Undefined variable: lat in monkberry_block_event_location() (regel 88 van /data/sites/web/druivenfestivalhoeilaartbe/subsites/www.druivenfestivalhoeilaart.be/nieuw/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.blocks.inc).
  • Notice: compact(): Undefined variable: lng in monkberry_block_event_location() (regel 88 van /data/sites/web/druivenfestivalhoeilaartbe/subsites/www.druivenfestivalhoeilaart.be/nieuw/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.blocks.inc).

zondag om 11:00 · GC Felix Sohie

Apero Jazz

Het gemeenschapscentrum is op zondag the place to be voor de jazzliefhebber. Bij mooi weer spelen de artiesten de pannen van het dak op het buitenpodium. Bij regenweer kan iedereen schuilen en genieten in de theaterzaal.

11:00 - Aishinka

Deze zevenkoppige Brusselse band, opgericht door pianiste Louise Andri, won de ‘Grote Prijs Albert Michiels’ op B-jazz Contest 2019 in Leuven. De invloed van de Bulgaarse traditionele muziek is vooral duidelijk in de harmonische samenzang van de drie zangeressen. Mooie improvisaties op Slavische ritmes en klanken bezorgen je een verrassende, originele luisterervaring.

12:30 - Trio In Bocca al Lupo

Ennio Moricone, Totto Cotugno, Nino Rossi, Albano en Romina … zijn maar enkele van de vele componisten en artiesten bij wie deze drie Genkse muzikanten hun muzikale mosterd halen. Ze brengen een mix van eigen nummers en bewerkingen van bekende hits, elk nummer met een apart verhaal, opgedragen aan iets of iemand, en overgieten dit alles met een stevige jazzsaus.

Gratis toegang

In samenwerking met 5 voor 12