Foutmelding

  • Notice: compact(): Undefined variable: lat in monkberry_block_event_location() (regel 88 van /data/sites/web/druivenfestivalhoeilaartbe/subsites/www.druivenfestivalhoeilaart.be/nieuw/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.blocks.inc).
  • Notice: compact(): Undefined variable: lng in monkberry_block_event_location() (regel 88 van /data/sites/web/druivenfestivalhoeilaartbe/subsites/www.druivenfestivalhoeilaart.be/nieuw/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.blocks.inc).

zondag om 15:00 · Tent Jan van Ruusbroecpark

Adhemarrock

In de namiddag starten we met Adhemarrock, de Nerorockversie voor de kleinsten en jeugdigen onder ons! 

15:00 - Kapitein Winokio

Met Kapitein Winokio haalt Nerorock een oude bekende naar boven. De kapitein mocht al aan wal komen in Hoeilaart tijdens de edities van 2012 en 2015 én stelde nooit teleur. Kapitein Winokio viert 15 jaar Handjes Draaien, koekebakkevlaaien, … windjes laten en vooral: 15 jaar liedjes zingen. Hij nodigt alle kampioenen, mama’s en papa’s uit om mee te zingen: op elk moment, elke dag, met een frons of een blije lach. Of gewoon tijdens dit hypergezellige zomerconcert. Met altijd één motto voor ogen: Pluk de dag!

16:25 - OT

Bij OT (Olivia Trappeniers) stroomt het muzikaal talent door haar aders. Van jongs af aan is ze bezig met muziek. Ze schrijft haar eigen muziek en werkt veel samen met dj's. Na het winnen van de MNM Rising Start, kreeg ze een hit toegestuurd van Regi (jawel, waar zijn die handjes-Regi). Ze schreef mee aan de tekst en melodie voor ‘You have a heart’. Samen haalden ze nummer 3 in de Belgische Hitlijsten. Met ‘Where is my love’ komt ze naar buiten met haar eigen muziek. Wij zijn alvast benieuwd naar meer. 

Gratis toegang

Info: nerorock.be