Foutmelding

Notice: compact(): Undefined variable: subtitle in monkberry_field_detail_header() (regel 21 van /data/sites/web/druivenfestivalhoeilaartbe/subsites/www.druivenfestivalhoeilaart.be/nieuw/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Programma Druivenfestival: Ik was 20 in 70

Wekelijks laten de organisatoren weten wie of wat er op het menu van het Druivenfestival zal staan. Deze week een nieuwkomer van formaat: de Thé Dansant. Op zondag 15 september ben je vanaf 20 uur welkom in GC Felix Sohie voor “Ik was 20 in 70”. De inkom is volledig gratis.

Het unieke dj-concept, uitgewerkt door Gust De Coster en Jo (met de banjo) De Clercq, komt naar Hoeilaart. Ze brengen de beste dansnummers uit de seventies mee en zorgen voor een onvergetelijke avond met de sfeer en visuals van toen. 

Artiesten als Queen, Abba, The Doors, The Jackson 5, The Police, Boney M, Roxy Music en Bob Marley passeren de revue. Swing, jive of slow nog eens op de Bee Gees, The Rolling Stones, David Bowie en waarom niet The Sex Pistols, The Stooges of de Ramones! Saturday Night Fever herleeft!

Gust De Coster

Jo De Clercq