Foutmelding

Notice: compact(): Undefined variable: subtitle in monkberry_field_detail_header() (regel 21 van /data/sites/web/druivenfestivalhoeilaartbe/subsites/www.druivenfestivalhoeilaart.be/nieuw/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Programma Druivenfestival: Discobaar A Moeder

Wekelijks laten de organisatoren weten wie of wat er op het menu van het Druivenfestival zal staan. Deze week krijg je de kers op de taart voorgeschoteld: de Nacht van den Doender. Na een Lichtstoet om van te snoepen, word je op zaterdag 15 september vanaf 22 uur in het park verwacht voor de prijsuitreiking in de tent. De inkom is volledig gratis.

Uncle Phil zet de Nacht van den Doender in. Mix moderne r&b met pop en dance en gooi daar een stevige live saus over. Deze coverband brengt de ene hit na de andere in een overweldigende show. Tijd om de calorieën eraf te dansen!

Discobaar A Moeder, een ondertussen legendarisch Antwerps fenomeen, mag de nacht afsluiten. Met hun platenbakken vol 45 toerenplaatjes draaiden ze al van in de kleinste bruine cafés tot in de grootste sportpaleizen. Ze vegen alle dj-regels aan hun broek, zingen soms zelf gezellig mee en spelen liever wat het publiek wil dan wat toevallig in een of andere hitparade staat. Als geen ander krijgen ze een massa aan 't dansen waarbij geen enkele muziekstijl gemeden wordt!