Foutmelding

Notice: compact(): Undefined variable: subtitle in monkberry_field_detail_header() (regel 21 van /data/sites/web/druivenfestivalhoeilaartbe/subsites/www.druivenfestivalhoeilaart.be/nieuw/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Programma Druivenfestival: Apero Jazz

Wekelijks laten de organisatoren weten wie of wat er op het menu van het Druivenfestival zal staan. Deze week krijg je de aperitief voorgeschoteld: Apero Jazz.
Het gemeenschapscentrum Felix Sohie is op zondag 15 september vanaf 11 uur the place to be voor de jazzliefhebber. Bij mooi weer spelen de artiesten de pannen van het dak op het buitenpodium. Bij regenweer kan iedereen schuilen en genieten in de theaterzaal.

Het Druivenfestival en 5 voor 12 schotelen jullie dit jaar twee bands van formaat voor: 

Aishinka 
Deze zevenkoppige Brusselse band, opgericht door pianiste Louise Andri, won de ‘Grote Prijs Albert Michiels’ op B-jazz Contest 2019 in Leuven. De invloed van de Bulgaarse traditionele muziek is vooral duidelijk in de harmonische samenzang van de drie zangeressen. Mooie improvisaties op Slavische ritmes en klanken bezorgen je een verrassende, originele luisterervaring.

 
Trio In Bocca al Lupo
Ennio Moricone, Totto Cotugno, Nino Rossi, Albano en Romina … zijn maar enkele van de vele componisten en artiesten bij wie deze drie Genkse muzikanten hun muzikale mosterd halen. Ze brengen een mix van eigen nummers en bewerkingen van bekende hits, elk nummer met een apart verhaal, opgedragen aan iets of iemand, en overgieten dit alles met een stevige jazzsaus.