Foutmelding

Notice: compact(): Undefined variable: subtitle in monkberry_field_detail_header() (regel 21 van /data/sites/web/druivenfestivalhoeilaartbe/subsites/www.druivenfestivalhoeilaart.be/nieuw/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Nerorock kondigt namen aan!

Op vrijdag 14  juni straalde de zon en waren we meer dan welkom op de jaarlijkse afterwork van Nerorock. Zo opende Nerorock de zomer en startte ze het aftellen naar de nieuwe Nerorock-editie op 15 september, tijdens het Druivenfestival. 

Hoeilaart kwam traag op gang, de terrasjes lonkten en het volk was er moeilijk weg te slaan. Eens dan toch de keuze was gevallen op het gezellige palettenterras van Nerorock, was het er moeilijk weg te geraken. De Nerorock gin-tonics, van Ghost in a Bottle in Huldenberg, zijn ondertussen zeer geliefd geraakt onder het volk. Daarnaast schonken ze, voor het eerst, ook Viridis Vallis, een lokaal Hoeilaarts biertje dat ook in de smaak viel. 

Zoals aangekondigd was het ook tijd om met de eerste namen naar buiten te komen. En ze kwamen direct met kleppers van formaat naar buiten.

Met Kapitein Winokio halen ze een oude bekende naar boven. De kapitein mocht al aan wal komen in Hoeilaart tijdens de edities van 2012 en 2015, maar stelde nooit teleur. Kapitein Winokio viert 15 jaar Handjes Draaien, koekebakkevlaaien, … windjes laten en vooral: 15 jaar liedjes zingen. Hij nodigt alle Kampioenen, mama’s & papa’s uit om mee te zingen: op elk moment, elke dag, met een frons of een blije lach. Of gewoon tijdens dit hypergezellige zomerconcert. Met altijd één motto voor ogen: Pluk de dag!

The Van Jets stoppen ermee!”. Een nieuwsbericht dat nog steeds op ons netvlies staat gebrand. Maar Nerorock haalt ze toch nog, op enkele weken van het officiële einde, naar Hoeilaart.  
In 2004, piepjong, haalden ze goud binnen op Humo’s Rock Rally. Vanaf dan zijn ze niet meer weg te slaan van de Belgische en internationale podia. Met hits als ‘The Future’, ‘Two Tides of Ice’ en ‘Teevee’ bezorgden ze ons enkele nummers die we schaamteloos meekelen. Iets wat we met plezier ook voor het podium van Nerorock komen doen. 

Wij kijken alvast uit naar Nerorock, zoveel is zeker. 
Zorg dat je er bij bent! Naar ons aanvoelen wordt het weer eentje voor in de boekskes! 

Nerorock – 15/09/2019 – Vanaf 14u – Jan van Ruusbroecpark Hoeilaart 

www.nerorock.be

www.facebook.com/nerorockhoeilaart

www.instagram.com/nerorockhoeilaart

info.nerorock@gmail.com