Foutmelding

Notice: compact(): Undefined variable: subtitle in monkberry_field_detail_header() (regel 21 van /data/sites/web/druivenfestivalhoeilaartbe/subsites/www.druivenfestivalhoeilaart.be/nieuw/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Herbruikbare bekers en betalen met jetons

Tijdens het Druivenfestival betalen de feestvierders in het Jan van Ruusbroecpark hun drank, eten en herbruikbare bekers overal met jetons. Zonder herbruikbare beker kan je er niets drinken, en zonder jetons niets kopen.

Jetons

De jetons zijn te koop aan de kassa’s van de feesttent en het scoutsdorp. Elke jeton is 1 euro waard, ongeacht de kleur.

In de feesttent en in het scoutsdorp kunnen de feestvierders er hun drank mee betalen én een herbruikbare beker bekomen. Afhankelijk van de organisator, hebben de jetons een andere kleur. Met jetons van de ene organisator kan je geen drank of bekers bekomen bij een andere organisator.

Ook aan de eetkramen in het park kan je enkel betalen met jetons. De eetkramen aanvaarden alle jetons, ongeacht de kleur.

De kassa’s sluiten om 2.30 uur.

Overtollige jetons worden niet omgeruild voor geld.

Herbruikbare bekers

Voor een herbruikbare beker betalen de festivalgangers 1 jeton.

Als ze hun bekers terugbrengen naar een kassa, krijgen zij hiervoor 1 euro of 1 jeton per beker terug. Bekers inwisselen kan aan elke kassa, en kan zowel voor jetons als voor geld.

Aan de togen van de feesttent en het scoutsdorp kunnen ze bovendien betalen met bekers die ze niet meer nodig hebben. Een beker is er 1 jeton waard.

Tarieven

Waarborg voor 1 herbruikbare beker = 1 jeton = 1 euro.

Voor drank en food worden ronde prijzen gehanteerd zodat ze vlot met jetons betaald kunnen worden.

 

 

Photo by Elevate on Unsplash