Foutmelding

Notice: compact(): Undefined variable: subtitle in monkberry_field_detail_header() (regel 21 van /data/sites/web/druivenfestivalhoeilaartbe/subsites/www.druivenfestivalhoeilaart.be/nieuw/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Bouw mee aan de Lichtstoet

Meer dan 5000 toeschouwers zakten vorig jaar af naar het centrum van Hoeilaart voor de Lichtstoet. De stoet is dan ook een feest voor het oog. Technische hoogstandjes, lichteffecten, muziek, dans, kleur, prachtige wagens en uitgelaten groepen … de stoet heeft het allemaal.

Meelopen in de Lichtstoet heeft iets magisch”, zegt Erwin Gysens, voorzitter van het organiserende festivalcomité. “De ingehouden spanning aan het vertrek, de uitbundigheid en al die bewonderende blikken onderweg, je moet het meemaken om te begrijpen wat dat met je doet.”

Alle wagens krijgen startgeld en na afloop een mooie geldprijs. Ze maken kans op de wisselbeker en op de Prijs van het Publiek. Neem je voor het eerst deel? Dan wordt er een extra beloning voorzien. Erwin: “Maar iedereen die ooit meedeed zal het beamen: de grootste beloning is het plezier, de vriendschap, de verbondenheid en de voldoening die je bij meedoen aan de Lichtstoet voelt.”

“Het thema Om van te snoepen biedt vele mogelijkheden. Steek met je vereniging, buren of vrienden de hoofden bij elkaar en laat je fantasie de vrije loop. Schrijf nu in en wacht niet te lang om eraan te beginnen”, geeft Erwin nog mee als goede raad.

Inschrijven voor de Lichtstoet kan tot 1 september via lichtstoet@druivenfestival.be.