Nerorock

zondag · 15:00
Tent Ruusbroecpark

Het Nerorockteam, dat teert op meer dan 10 jaar ervaring, staat klaar om er weer een topeditie van te maken.

Dat Nerorock ook dit jaar uitpakt met een klepper van een affiche staat buiten kijf. Dit gratis festival denkt aan jong en oud, maar ook aan lokaal talent en talent van wat verderaf.

15:00 - Josephine

In april sleepte Josephine nog de publieksprijs in de wacht op Humo’s Rock Rally en slaagde ze er in een bomvolle AB-zaal stil te krijgen. Kom ontdekken of ze daar op Nerorock opnieuw in slaagt!

16:10 - Laura Tesoro

Laura Tesoro mag ondertussen al niet meer onbekend in de oren klinken. Met haar deelname aan het Eurosongfestival in 2016 heeft ze zichzelf op de kaart gezet. Ondertussen heeft ze een dansbaar repertoire dat ideaal is om de dag te starten!

17:55 - The Fabulous Moonrakers

The Fabulous Moonrakers is een Antwerpse rhythm en blues- en swingband... Ambiance verzekerd met deze heren op het podium. Super dansbare swingmuziek, overgoten in een jaren ’50 sausje. Deze show wil je niet missen!

19:30 - Portland

Portland voorziet ons van een warm dekentje van melancholische pop en wij wikkelen je er met veel plezier in!

20:40 - Chackie Jam

In januari bekend geraakt als winnaar van de Nieuwe Lichting 2018, in september op ons podium, Chackie Jam!

22:00 - Coely

De headliner van Nerorock is Coely, de grote winnares van de MIA’s! Sinds 2012 klinkt haar soulvolle stem door menig boxen en heeft ze meer en meer mensen overtuigd met haar krachtige songteksten. Coely kwam, zag en overwon de muziekscene, alsook de Nerorock-affiche!

23:15 - Discobar Galaxie

Ze werpen álle mogelijke muziekstijlen in hun muzikale blender en shaken die tot de ambiance eruit spuit! Discobar Galaxie is de gedroomde afsluiter van Nerorock 2018!

 

Gratis toegang

Info: nerorock.be