Straatanimatiefestival

16 september · 14u00 · Centrum

Straatartiesten uit binnen - en buitenland bezorgen de toevallige passant heerlijke momenten!

Ami6 - Een Citroën met een bescheiden dosis positivisme danst, flirt en vliegt over straat.

Fietsorkest Chasse Patate - Tussen kopgroep en peloton bungelt dit prettig gestoorde stel op een zespersoons tandem in jaren 30 wielertenue. Chasse Patate zal de koers niet winnen,  maar is wel een hoogst vermakelijke ontsnapping.

Gouden Bomen - Gouden, elegante art-nouveau-achtige boomwezens die je doen wegdromen naar andere tijden.

Nar en Harlekijn - Je vraagt jezelf af: Wie houdt er nu wie voor de gek? Twee levende mimepoppen, een grote en een kleine, bewegen zich door en tussen de mensenmassa. 

Tzoeteneurke - Anis, het kleine aapje dat niets liever doet dan fietsen, en Farah, zijn zusje dat geestdriftig de draaihendel voor haar rekening neemt zijn de aandachttrekkers van deze act met meer dan 1000 liedjes! 

Tjoebie - Is het een vogel, is het een vliegtuig? Nee dat is het niet… Maar… wat is het dan wel. Niemand weet het. Maak ervan wat je zelf wil!

Droom van Annebel - De droom van Annebel is een meeleefvoorstelling voor kinderen met een vrolijk vertelelfje en een grote zingende elf op een sprookjesboom.

Unelma Kone - Durf te dromen! Spreek jouw mooie droom uit in de Unelma Kone en zij blaast die de wereld in.

Radio Ozon - Radio Ozon zorgt traditiegetrouw voor het kleinste feestje van het grootste formaat! Mike Pale-Ale, Willie Whiskey en Ronny Ricardo geven het beste van zichzelf tussen 14u en 17u en zorgen voor voldoende bisnummers...

De straatfanfare Muscaloco brengt mensen met en zonder beperking samen om te dansen, te zingen en te musiceren.

En nog zoveel meer…

 

Gratis toegang