Kaastaartenfestival

17 september · 12u00 · Kasteelhoeve

In de kasteelhoeve kan je in alle rust genieten van een streepje muziek, vergezeld van een heerlijk stukje Hoeilaartse kaastaart en een fris streekbiertje.

De muziek wordt verzorgd door Demi Geus en Three's company.

Demi Geus brengt echte Vlaamse roots-folk. Vrolijke dansmelodieën doorspekt met korte liedjes in het Brussels. Accordeon, draailier, doedelzak, en daarbij "de Gille" onze slagwerker die op instrumenten speelt gemaakt uit brol die je misschien herkent omdat je die zelf nog naar het containerpark bracht.

Three's company brengt swingende, folkgeïnspireerde muziek met een hoek af. Zij spelen een bloemlezing uit eigen composities en eigenzinnige interpretaties van andermans werk, van Charles Chaplin tot Chuck Berry, van Quebec tot Catalunia, van de Britse Eilanden tot de United States …  

De gitaren, mandolines en vooral de stem van Simon Shrimpton-Smith hebben rock en blues in hun body. Wim Raymakers speelt fiddle en basedrum met een serieuze Ierse slag en Tjerrie Verhellen haalt alles uit de kast op diatonische accordeons, whistles en bodhran. 

 

Gratis toegang

Organisatie: Chiro